Bookingsystem
fra ResDiary

Et velkjent og velprøvd produkt som brukes av over 10.000 restauranter verden rundt.

Hvorfor velge ResDiary?

Vårt fokus er å gi deg og din restaurant den løsningen som passer best for ditt miljø og dine kunder.

FULL KONTROLL

Bedre kontroll på bordreservasjoner
med markedsledende teknologi. Automatiserer prosessen og spar mye tid, hver eneste dag.

LES MER

FLERE KUNDER

Bookinger plasseres optimalt
i restauranten, helt automatisk. Bord settes sammen og prioriteres, for å utnytte din restaurant maksimalt.

LES MER

BEDRE ØKONOMI

En fast, lav månedspris, uten provisjon. Ingen bindingstid. Du eier 100% av kundeinformasjonen.
Spar tid og penger!

LES MER

Mange Funksjoner

Med over 8 års erfaring med reservasjonsløsnger for restaurantbransjen, kan vi ofte hjelpe deg med en løsning som gjør at du lykkes.

Derfor kan vi nesten alltid finne en løsning tilpasset dine behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon.

RAPPORTER

All aktivitet i ResDiary blir tatt vare på. Du kan ta ut rapporter på alle viktige områder for å analysere din restaurant. Du kan også få automatiske varsler.

TILGJENGELIG

Du trenger kun internet forbindelse, en PC/Mac, nettbrett eller en mobiltelefon for å få tilgang til ResDiary

GRAFISK BORDPLAN

Restauranten settes opp slik at du raskt får oversikt og kan lett flytte reservasjoner til et bestemt bord. En egen app for iPad er også tilgjengelig.

CRM

Med ResDiary sitt innebygget CRM system bygger du opp din egen kundedatabase som enkelt benyttes til markedsføring.

Nøkkelfunksjoner

Integrasjoner
Betalingsløsninger som er integrert er Nets og Stripe. ResDiary kan også integreres med TellTheChef for å la dine gjester forhåndsbestille maten. Dette er ideelt ved større arrangementer der man serverer man kun ved visse tidspunkt
Markedsføring
E-post Markedsføring: ResDiary tilbyr GRATIS verktøy for e-post markedsføring. Det betyr at du kan holde orden på din kundedatabase, sende ut e-poster og spore resultater – alt gjennom din ResDiary konto. Hold dine kunder informert og oppdatert med nyhetsbrev og spesielle tilbud. De kan selv velge om de ønsker epost under booking prosessen. Eller du kan legge de til i databasen manuelt. SMS Markedsføring: Føler du at dine kunder ikke svarer på dine e-poster? Med ResDiary kan du sende SMS meldinger via Clickatell til dine gjester. SMS notifikasjoner kan brukes til:

  • Sende markedsførings kampanjer
  • Reservasjons bekreftelser
  • Reservasjons påminnelser
  • Booking avbestillinger

SMS meldinger via Clickatell koster fra ca. 30 øre per melding.

Sosiale Medier
Sosiale medier er en god måte å kommunisere med med dine kunder på. Det vil øke din synlighet som restaurant, og den maten du tilbyr. Hos ResDiary får du helt GRATIS verktøy som gjør at du kan ta bookinger fra både Facebook og Twitter.
Apper
Managers App: Restaurantører har ofte dårlig tid, derfor laget vi en mulighet for at du kan benytte din telefon for å få en rask oversikt. Du kan derved enkelt se dine bookinger fra hvor som helst. Du kan til og med stenge en område i restauranten og ta i mot nye bookinger direkte på telefonen. Alt dette er inkludert i din ResDiary løsning, uten ekstra kostnad! iPad App: Ikke alle restauranter har en egen datamaskin til å håndtere bordreservasjoner på. Vi laget derfor en iPad App for ResDiary. Du kan benytte denne til å registrere bordreservasjoner og ankomster. Her kan du se ResDiary Host iPad App i bruk. Du vil se hvem som sitter på de enkelte bordene, du kan flytte bookinger mellom bord, se hvem som forventes å komme inn døra som neste gjest, markere bookinger som ankommet, endre en booking, søke etter en booking. Alt dette er selvfølgelig inkludert i ResDiary løsningen uten ekstra kostnad!

Litt om ResDiary

Med ResDiary får dine gjester gjøre sine bordbestillinger direkte fra din hjemmeside, Facebook, portaler eller via applikasjon på sin smarttelefon, uten at det koster deg noe ekstra.

Du kan raskt og enkelt registrere walk-in og telefonbestillinger. Som bruker kan du følge med i ditt restaurant booking system dirkete på din smarttelefonen.

Selv om ResDiary er det mest avanserte restaurant booking systemet på markedet, er det svært enkelt å bruke. ResDiary er 100% web basert slik at du ikke trenger å installere noen programvare. Du registrerer dine bordreservasjoner via PC/MAC, iPad og smarttelefon. Det betyr også at du får tilgang fra hvor du måtte ønske, så lenge du har internett forbindelse.

PRISER

Hvilken pakke passer best for deg?

RD Connect

715

PER MÅNED
En rimelig kraftpakke,
perfekt for små restauranter.
150 Bookinger /mnd
30 min Gratis opplæring
Ubegrenset Antall brukere
RD Express

1015

PER MÅNED
Vår mest solgte løsning,
passer de aller fleste.
450 Bookinger /mnd
2 timer Gratis opplæring
Ubegrenset Antall brukere
RD Pro
1615
PER MÅNED
Har du mye bookinger
er dette løsningen for deg.
Ubegrenset Antall bookinger
3 timer Gratis opplæring
Ubegrenset Antall brukere

Noen Referanser

RestaurantWeb