Nye funksjoner i Preoday

15
MARS, 2020
Takeaway
Preoday
Fast food

Preoday oppdaterer regelmessig sine tjenester med nye funksjoner for at våre kunder til en hver tid skal ha den beste opplevelsen. Her er et lite utdrag av de siste funksjonene som har blitt lagt til.

Dersom du savner en funksjon kan du sende oss en forespørsel til post@preoday.no.

Forhåndsvalgte modifikatorer
Du kan nå forhåndsvelge modifikatorer for å tillate kunder å velge bort ting. F.eks. fjerne smør på en sandwich. For å gjøre dette, gå til app.preoday.com > Menyer > Modifiers > og velg standard.

Facebook Analytics
Vi kan nå integrere Preoday med Facebook for å kjøre markedsføringskampanjer via Facebook. Kontakt oss på post@preoday.no for mer informasjon.

Google Analytics
Vi kan nå integrere med Google Analytics. Ta kontakt på post@preoday.no for mer informasjon.

SMS-bekreftelse
Vi kan kreve SMS-bekreftelse for brukere som oppretter ny konto for å redusere sannsynligheten for falske bestillinger. Ta kontakt på post@preoday.no for mer informasjon.

Digital loyalitetskampanje (stemplingskort)
Vi tilbyr nå en funksjon for stemplingskort til våre kunder. Du vil da kunne gi dine kunder muligheten til å tjene et stempel når de bestiller spesifikke varer fra deg.
Kunder kan enten få et stempel ved å bruke over et visst beløp, eller ved å kjøpe utvalgte varer fra din meny. Som belønning vil du kunne gi kunden en prosentvis rabatt, eller alternativt et gratis produkt.
Dersom du ønsker denne funksjonen kan du kontakte oss på post@preoday.no.

Nested Modifiers
Du kan nå legge til «nestede modifikatorer» på varer i menyen. Det betyr at dersom kunden velger en f.eks pizza som er liten vil det da vises en modifer tilpasset dette valget. Det kan for eksempel være at ekstra ost koster mindre på en liten pizza enn det gjør på en stor pizza. Ta kontakt via e-post til post@preoday.no for mer informasjon.

Modifier antall
Du kan nå forhåndsdefinere antall for en modifier. Kunden kan deretter velge å fjerne dem hvis de ønsker. Du kan også angi et maksimum antall, slik at kunden maks kan legge til x antall for denne varen. Denne funksjonen finner du ved å gå til app.preoday.com -> Menyer -> Modifiers (dette er en del av standardoppsettet).

Søk etter menyelement
Kundene dine nå søke etter produkt. Dette er en nyttig funksjon for restauranter med store menyer med mange produkter. Deres kunder kan nå ganske enkelt skrive inn ønsket vare i søkefeltet og da vises produktet hvis det er tilgjengelig.

Avanserte brukerroller
Du kan nå avgrense tilgangen som gis til brukerne av plattformen ytterligere ved å gi ansatte tilgang til individuelle deler av dashbordet. For å implementere dette vennligst kontakt oss på post@preoday.

Se kansellerte bestillinger i Analytics
Du kan nå se alle kansellerte bestillinger i Analytics delen i dashbordet. Du kan da enkelt se hvor mange bestillinger som er kansellert av personalet, samtidig som du ser hvilke kunder som krever refusjon.

Oppdaterte e-postmeldinger
Vi har nå lagt til styling til kampanje e-postene som blir sendt til kunder i ved bruk av kampanjer til «spesifikke kunder».

Forskjellig navn på rettene som vises for kunder
Du kan nå tildele et ‘visningsnavn’ til alle av varene dine. Dette vil være nyttig for de som har interne navn på varene, eller som bruker koder som kun kjøkkenet kan forstå. For kundene vil det fortsatt vises som normalt.

3D Secure Stripe
Vi har nå muligheten til å aktivere 3D Secure for Stripe-betalinger. Dette gir et ekstra sikkerhetsnivå som vil redusere mengden falske bestillinger derom du har problem med dette.

Strekkode på ordre
Du kan nå bruke strekkoder for å lettere finne en bestilling på ordreskjermen. Du trenger kun en strekkodeskanner som er tilkoblet ordreskjermen. Strekkoden vises på kundens ordrebekreftelse, samt e-postbekreftelsen. Når den blir skannet vil bestillingen vises på ordreskjermen.

Siste artikler

Preoday Printer App (Kun for Android)

Preoday Printer App (Kun for Android)

Preoday Printer App (Android)15MARS, 2020 TakeawayPreodayFast foodDu kan nå benytte en Android enhet med vår autoprint funksjon. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp og aktivere en printer via Preoday Printer Appen. Vi gjør samtidig oppmerksom på at dette kun...

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster 29 APRIL, 2016 Takeaway Billettsalg Live eventer Ticketmaster offentliggjør i dag et samarbeid med Preoday. Samarbeidet vil sørge for at kunder av Ticketmaster i Storbritannia, Europa, Australia og New Zealand kan benytte...

Bestillings App

Bestillings App

Bestillings App Fra Preoday 18 MARS, 2016 Takeaway App Trenger ditt firma en egen app for bestilling av varer eller tjenester vil kanskje Preoday være en god løsningen for deg. Med din egen bestillings app fra Preoday kan dine kunder enkelt bestille, betale og velge...

RestaurantWeb