Alternativ til
Just Eat

01

OKTOBER, 2015

Takeaway
Just Eat

Ser du etter et alternativ til Just Eat? Da trenger du ikke lete lenger! Preoday er løsningen for deg som ønsker din egen takeaway app. Med Preoday betaler du ingen provisjon og vi har ingen gjemte eller skjulte kostnader. Du kan integrere løsningen på din egen hjemmeside og på Facebook slik at dine kunder enkelt kan bestille takeaway. I denne artikkelen ser vi nærmere på en studie utført av Red Brick som viser den generelle misnøyen med Just Eats høye avgifter og gebyr.

En forskningsrapport som nylig ble utgitt av Red Brick viser den første studien som fokuserer fult og helt på takeaway restauranter som bruker Just Eat. Resultatene er oppsiktsvekkende og viser at vårt mål om å tilby et mer rettferdig alternativ til Just Eat er akkurat hva bransjen er ute etter. Rapporten viste at hele 66% av alle restauranter og gatekjøkken som bruker Just Eat følte seg urettferdig behandlet på grunn av høye gebyrer, og 53% sa at de ønsket å forlate Just Eat hvis det finnes andre bedre alternativ.

Just Eat med snittpris på kr 9320 per måned

Red Brick rapporten har sett på over 400 restauranter og gatekjøkken med takeaway som bruker Just Eat. De fant ut at Just Eat`s minimums transaksjonsgebyr på 10% i gjennomsnitt kostet restaurantene kr 9320,- per måned. Faktisk sier over halvparten (52%) at de hadde mistet «betydelige inntekter» fordi lojale og gjentakende kunder nå bruker Just Eat til å legge inn sine bestillinger. Dette har provosert takeaway eierne, og 49% oppgir at de syntes Just Eat gjør det vanskeligere å bygge relasjoner med kundene sine. Vi er opptatt av å løse dette problemet og gir derfor restaurantene tilbake kontrollen over kundeforholdet sitt.

Takeaway eierne er misfornøyde

Etter å ha snakket med mange restauranter i oppstarten av Preoday vet vi at misnøyen er økende. Rapporten bygger opp under dette, og viser at restauranter nå har blitt enda mer avhengig av Just Eat. Undersøkelsen viser at 57% av de som betaler mellom 1300 og 6500 kroner i månedlig provisjons avgifter til Just Eat mener at avgiftene er for høye. For restauranter og gatekjøkken som betaler mellom 12000 og 25000 kroner i avgifter per måned er det hele 81% som mener det samme.

Restaurantene må ta kontrollen tilbake

Problemet synes i øyeblikket å være helt klart. Restaurantene føler selv at de har mistet kontrollen over sine kunder, samtidig som de betaler mer for dette. Faktum er at Just Eat har en klassisk megler modell; de matcher kunder med restauranter. Dette har vist seg å være en god måte å skaffe nye kunder på, men hvis en restaurant ønsker å vokse og samtidig være lønnsom trengs det å skape et direkte forhold til kundene, helt fri for høye provisjoner som spiser opp marginene. Med Preoday er dette nå en mulighet.

VS

Preoday, et bedre alternativ til Just Eat?

Med Preoday får din restaurant sin egen mobil app, samt integrasjon til din webside og Facebook. Preoday gir et forutsigbart økonomisk forhold da vi kun tar en fast månedspris på kr 1299,-. Vi tar ingen provisjon, har ingen begrensninger i forhold til antall bestillinger og ingen oppstartsavgifter. Kundene dine vil ikke lenger gå til Just Eat for å bestille mat, men vil isteden gå direkte til din egen app og din egen hjemmeside. Dette er med på å styrke din merkevare, som på sikt vil være en mye bedre og mer fremtidsrettet løsning. Preoday gir deg tilgang til alle dine kunders data, slik at du kan bruke dette til fremtidige markedsføringskampanjer. Med din helt egne takeaway app er det ingen fordyrende mellomledd som tar pengene, du får alltid pengene rett inn på din konto!

Nyeste Innlegg

Preoday Printer App (Kun for Android)

Preoday Printer App (Kun for Android)

Preoday Printer App (Android)15MARS, 2020 TakeawayPreodayFast foodDu kan nå benytte en Android enhet med vår autoprint funksjon. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp og aktivere en printer via Preoday Printer Appen. Vi gjør samtidig oppmerksom på at dette kun...

Nye funksjoner i Preoday

Nye funksjoner i Preoday

Nye funksjoner i Preoday15MARS, 2020 Takeaway Preoday Fast foodPreoday oppdaterer regelmessig sine tjenester med nye funksjoner for at våre kunder til en hver tid skal ha den beste opplevelsen. Her er et lite utdrag av de siste funksjonene som har blitt lagt til....

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster

Preoday inngår samarbeid med Ticketmaster 29 APRIL, 2016 Takeaway Billettsalg Live eventer Ticketmaster offentliggjør i dag et samarbeid med Preoday. Samarbeidet vil sørge for at kunder av Ticketmaster i Storbritannia, Europa, Australia og New Zealand kan benytte...

RestaurantWeb